Vallset – Vaaler

Årets yngste Vaaler lag klarte ikke poeng borte mot VallsetMed forfall på vante karer i første 11ern med Stian, Engebretsen, Arild og Sindre ble det ikke nok mot Vallset borte.
Kampen starter med at lagene føler litt på hverandre uten å komme helt i gang noen av lagene.
Vallsetspiller og Vaaler spiller i duell rett utenfor 16 der begge faller, Vallset spilleren får ballen med seg med handa, reiser seg og skyter i mål. Dommer godkjenner scoringen dessverre for oss og 1-0 til Vallset etter 6 minutter av kampen.

Etter dette kommer vi mer med i kampen og tar over mer og mer. Kapteinen til Vallset burde fått 2 gule etter han først holder i trøya (og ikke får kort) før han får et meget fortjent kort rett etterpå. En god spiller er han, men veldig heit i toppen, noe pausepraten til Vallset hørtes over hele stadion 🙂 Han klarte å omstille i pausen og var fin hele 2.omgang gjennom.
Nok om det, vi får mer og mer tak på 1.omgangen og skaper etter hvert målsjanser.
Det er Lars Even som fra høyre back posisjon til slutt får sendt avgårde en suser som går i lengste hjørnet og 1-1.
Dette står seg til pause.

2.omgang er 8 minutter gammel da Vallset får corner. Vakkert slått – kanon i mål fra hodet og 2-1.
Lagene skaper sjanser etter dette begge to men vi scorer ikke på våre.
22.min  og et for langt oppspill ender i hendene på Martinsen som dessverre glipper denne og rett i beina på en Vallset spiller som scorer enkelt til 3-1. Da er kampen ødelagt for vår del.
Vi presser og presser uten å skape det helt store og rett før slutt får Vallset en kontring og setter inn 4-1 og slutt.

Mange forfall og mye hviler på unge skuldre denne kampen. Vi kan ikke forvente at man skal klare det mot et solid Vallset lag, men god trening er det. Synd med så mye forfall da så mye står på spill….