Vaaler – Vallset

Tett og hard kampDet ble en tett og jevn match mot Vallset i dag. Vallset hadde tapt sine to første men mot Hernes og Nordbygda som er antatt å være med i toppen før sesongen startet, og som er det etter 3 runder.

Mye dueller, og svært mye armbruk fra de grønne gjorde stemningen tett og delvis amper hele kampen gjennom. Kapteinen skal vel være greit fornøyd med å få lov å fullføre kampen, samt slippe unna rødt etter kampen også da han faktisk slo til Engebakken. Ikke så bra…

Kampen starter med et Vallset lag som er mer påskrudd en vi dessverre er, og det er dem som går opp i ledelsen.
Dette skjer etter en fæl tabbe av Espen som vi ikke trenger gå mer inn på… 🙂
0-1 etter kun 4 minutter…

Sander får en kjempesjanse som keeper dessverre redder kort tid etterpå, der kunne det vært 1-1 men det lar vente på seg.
Etter 18 minutter får Sander et gjennomspill som han elegant lobber over keeper og 1-1!! Pent scoring!

25 minutter viser matchuret da vi er gavmilde igjen og etter en corner får Markus på stolpen trøbbel med en ball og jammen veiver den ikke inn i mål og selvmålet er et faktum. 1-2.

31 minutter og Engebretsen vinner andre ball etter corner, kikker opp og vakkert curler ballen i krysset og vi er nok en gang like langt, 2-2!
Kampen er jevn og stillingen står seg til pause.

Pausepraten går på å slutte gi bort scoringer, samt få hodet 100% innstilt for å vinne duellene og komme først på ball i dette knokkeloppgjøret. Prøve å komme foran tidlig for å skape ro.

Det går kun 4 minutter før Sander kommer seg gjennom på kant, og et meget pent innlegg som Ronny header i kassa og endelig er vi foran! Vi starter mye mer aggressivt nå og 2 minutter seinere er Ronny på et herlig raid som ender med straffe og Nordli tar sitt ansvar. Sikkert som banken til 4-2!

Kampen er jevnspilt etter 4-2 men Martinsen stepper opp med et par MEGET solide redninger de gangene Vallset skaper farligheter.
Det må nok en «gavepakke» til før Vallset scoring, denne gang en merkelig hands dømming som nok dommeren IKKE hadde dømt på om han ikke hadde dømt straffe til oss tidligere. Straffen er sikker og 4-3. Ny spenning i matchen!

Nå er kampen i live og man har hjerte i halsen på sidelinjen. Et 4-4 her kan fort føre til tap på tampen, og det er mye sjanser begge veier nå.

Pusten stabiliserer seg på hvilepuls da Erik klyver til værs på et innlegg og da ballen fyker i nota er endelig kampen punktert i fordel Vaaler.
Med 10 minutter igjen er det greit.

En kamp som er mye dueller, mye frispark og mye kjefting i alle leirer og små ampert mellom spillerne.
En kamp det er ekstra deilig å vinne!
Dette er nok det beste laget vi har møtt hittil, hvertfall på en dårlig trang bane hvor duellene blir i fokus. Passer nok Vallset godt med mye fysikk i laget.

Dagens Vaaler gutt Thomas!!!!! Gavekort på Puls er overrakt!