Vaaler – Hof: 3-2

1,5 god omgang gav 3 poengKampen mot Hof hjemme starter friskt med 2 lag som løper mye og vi har taket på det. Allerede etter 10 minutter kommer et nydelig slått frispark av Nordlie, knallhardt og perfekt til Erik som kontant header den i mål til 1-0 ledelse.

25 min spilt og vi ruller fint opp på høyresiden, innlegg som Engebretsen skyter – keeper redder og Sindre er først på returen og 2-0. Vel fortjent!

36 min, meget fint oppspill til Espen som legger igjen til Syver som skyter over fra rundt 17 meter. Her kunne og burde det stått 3-0 men over.
Hof får en sjanse i 1.omgangen som er gedigen stor etter et langt innkast. En hoffer står plutselig helt alene på bakre stolpen, men avslutningen reddes mesterlig av Bernt som ofrer liv og remmer for å holde nullen og lykkes!

Pausepraten er fokus på å holde trykket oppe! Dem løper mye, vi løper mer og har full kontroll på 1.omgangen. Nå skal vi IKKE slippe oss ned å gå i den fellen…..

2.omgangen starter helt ubeskrivelig ille for vår del og laget er ikke til å kjenne igjen. Hof scorer allerede etter 2 minutter etter et kjempeinnlegg (som egentlig var et skudd??) og en vannvittig heading og 2-1.
Elendigheten fortsetter for vår del og Hof utligner etter 12 spilte minutter av 2.omgang etter dem vinner en duell på midten, sender Skolegården igjennom som kliner kula i mål og utligningen er et faktum.

Etter dette våkner vi fra dvalen og kommer oss inn i kampen vi eide igjen. Sjanser skapes, men scoringene uteblir helt til det er gått 35 min av 2.omgang da Nordlie endelig når Espen foran mål som kan trille inn 3-2.
40 spilte minutter og en KJEMPEsjanse etter nydelig kombinasjon av innbytterne Dani og Sander der Sander ender alene med keeper men keeper redder.

42 min og Markus vipper seg gjennom på kanten av dødlinja og legger ballen til Erik på 5meteren men keeper redder denne også. Kjempe sjanse!

Kampen ender 3-2, fult fortjent seier men etter 20 elendige minutter i 2.omgang kunne dette endt med poengdeling i en kamp vi så til de grader kontrollerer 1.omgangen av. Skal ikke gå an å falle slik sammen kollektivt som vi gjør, dog smaker seieren ekstra mye da man havner ajour som vi gjorde.

En jury kåret Arild til banens bestemann.

Gult kort: Bernt