Vaaler – Fjelltun

Maktdemonstrasjon sikret 2.plassenVi var fast bestemte på å vise oss fra vår beste side i årets siste a kamp og ta 2.plassen til slutt. Fjelltun var motstander som hadde 2.plassen før siste runde og vi husket godt at vi gikk på en veldig sur 1-0 tap borte før ferien.

Siste perioden har vi fått sving over spillet og begynt å score mål. Hadde vi scoret mer av alle våre 100% sjanser i år hadde Vinger slitt med å ta seieren hjem, men det har vi ikke gjort og må ta til takke med en grei 2.plass.

Kampen i dag er aldri i tvil om hvor skal ende og vi spiller glimrende fotball på en ganske bra Våler gressmatte.
Vi har full kontroll på kampen, triller opp bakfra og har mye offensivt back spill og gode valg på midten.
Spillet sitter, Fjelltun skaper ingenting mot oss, men det går 30 minutter før korken kan slippe ut all mål energien.
Nydelig corner av Bakkane som Erik ruver høyest og knallhardt header inn 1-0 etter 30 minutter.

Bakken vil bytte litt og Engebretsen entrer banen, Dani går ned i midtbaneleddet og det går 2 minutter før Engebretsen setter sin første for dagen.
Han spilles gjennom og vipper ballen elegant over keeper og 2-0 etter 32minutter!
33 min og Vegard gjør sitt 2.på 2 minutter. Drar av de som er og 3-0.
39 min og 4-0 etter langskudd fra Markus som går ut til Dani som plukker returen og setter sitt første for dagen.
44.min og Lars Even med frispark, Espen stusser inn 5-0!
Omgangens siste minutt og Markus kommer seg forbi 2 spillere, vakkert langskudd til pauseresultat 6-0!!

Fokus for 2.omgang er å vinne omgangen, samt holde nullen.
Dette klarer vi NESTEN.
Arild bytter med Jonas etter 14 min og Jonas spiller en særdeles god omgang på venstre backen. Han er åpenbart klar for sine oppgaver og er en sterk bidragsyter i dag også!
7-0 kommer ved Espen der undertegnede ikke får med seg foranledningen.
Bakkane inn for Dani, Morten inn for Lars E, Nikko inn for Markus, Sebbe inn for Markus og Sander inn for Engebretsen.

Espen og Erik er nå likt for toppscorer tittelen etter Espen satte sitt andre for dagen med 7-0 scoringen.
Og jammen avgjør ikke gamle rutinerte ringreven Sparby toppscorer tittelen i det 88 min med et nydelig langskudd som ikke går langt unna krysset!! 8-0 med 2 minutter igjen!!

Dessverre kampens siste spark på ballen er Fjelltun med et pent skudd som sniker seg i lengste hjørnet til sluttresultat 8-1.

Gult kort: Engebretsen

En kjempe solid kamp, vi har spilt meget solid i dag og meget solid hele sesongen gjennom. Da scoringene kommer som det endelig har løsnet de siste 3 kampene med 7-0, 6-0 borte og 8-1 i dag viser vi at vi er gode! Vi spiller sært bra og dette tar vi med oss inn i neste sesong. Ungt mannskap, ALLE er egne spillere (minus Espen som KUN har 5 sesonger her) det gror veldig godt i Vaaler fotballen!