Vaaler – Brandval: 1-0

Dette kampreferatet blir ikke så veldig langt, men vi tok en viktig 3 poengerBrandval var gjester på Stadion onsdag 01.juni. Det ble overhodet ingen stor fotballkamp, det var mest dueller og ping pong baller fra begge lag uten nevneverdig store sjanser.
Vi tok pausepraten bra og gutta sto frem litt i 2.omgang som noe bedre en 1.omgangen og det holdt til den ene scoringen vi trengte.
Brandval hadde heller ingen stor dag på jobben og det var vel maks 2-2 i målsjanser og 1-0 Vaaler seier.

Målet ble scoret av Erik Burud etter et glimrende innlegg fra Nordlie på venstrekanten, 15 min ut i 2.omgang.

Dagens Vaalergutt: Henning Myrer

Det begynner å sette seg litt på tabellen og Vinger cruiser videre ubeseiret fortsatt. Med seier mot tabelljumbo Sand på onsdag klatrer vi opp på 2.plass på tabellen, 6 poeng bak Vinger.