Storseier borte mot Sand

Mye mål på en utmerket gressbane i Odaln!Det går kun 1 minutt før første målet sitter i dag. Det er etter corner fra Simen som Erik header kontant i kassa og drømmestart med 0-1 borte på en nydelig gressbane.

6 min og skudd like over fra Engebretsen, en stor sjanse.
8 min og 0-2 med Sebbe etter assist fra Markus.
13 min, Nordlie scorer etter assist fra Sindre og 0-3.
19 min og ny corner. Denne gang er det motsatt side og Sebbe slår inn i feltet, Espen scorer og 0-4.
Rett etterpå nok en stor sjanse, Markus skyter like utenfor etter et flott angrep.
22 min og nok en stor sjanse. Engebretsen skyter, keeper gir retur og Sebbe setter returen rett utenfor.
30 min og ny corner fra Sebbe. Samme oppskrift som sist, denne gang header Espen over til Bernt som scorer til 0-5.

Ikke så mye å sette fingeren på i pausen, bare å kjøre på i 2.omgang. Jonas kommer inn til sin deby for Arild som har gjort en god omgang.

Omgangen er kun 5 minutter gammel før det er klart for 0-6. Det er Nordlie på corner denne gangen som serverer Erik nok en gang.
7 min spilt og Sand får en redusering etter god corner som heades kontant i kassa på bakre. Fin scoring var det og 1-6. Stor jubel blant de fremmøtte.
13 min, Nordlie nok en corner og Espen nok en scoring, 1-7.
Så kommer et mønster angrep der Sebbe til slutt drar seg rundt og spiller fri Markus som legger 45 ut til Sindre som hamrer ballen i nettaket. Dette var en vakker scoring og 1-8.
Burud koser seg og noterer seg for en tunnel, på benken gikk vi tom for tellingen på antall tunneler denne kampen men tror Engebretsen var oppi 2 siffret.
Nordlie avslutter ballet etter 37 min og sluttresultatet blir 1-9 og 3 poeng hjem til Våler.

Dagens Vaalergutt: Vegard Engebretsen.