Sørskogbygda – Vaaler

Grei seier i en middels god kamp.Vi var klare for bortekamp mot tabell jumbo Sørskogbygda. En kamp vi vant enkelt hjemme i vår, men vi ventet mer motstand i dag. Det fikk vi i grunn ikke uten å imponere nevneverdig vi heller.

Kampen starter med Vaaler press og vi hadde 4 avslutninger på mål første 10 minuttene men ingen av avslutningene var det no fart i og enkelt for keeper å redde.
Først i det 10.min lader Erik slegga og et bra skudd reddes mesterlig til corner av keeper. Godt skudd – god redning!
Corneren tas, Sørskogbygda klarerer men rett til Engebretsen som er på plass i returrommet og på hel volley klinker han ballen i mål til 0-1. Fin scoring!

3 minutter seinere er Erik på plass igjen og avslutter et godt angrep som keeper redder og Sebbe er der og triller in returen til 0-2.

Etter dette kommer det en 10 minutters periode med mye ballinnehav til Vaaler før vips etter 27 minutter får Sørskogbygda en mann gjennom og han regelrett parkerer forsvaret vårt og 1-2 på sin første sjanse. Ikke overbevisende sikringsspill her og da er det ikke lett å ta ut en så rask spiss på fart.

29 minutter spilt før ny Vaaler corner og litt frem og tilbake før Nordlie sender et skudd rett i kasse og 1-3.
30 minutter spilt får Bakkane mulighet for 2.gang i år og bytter med Sebbe på høyrekanten.
Kun 1 minutt er gått før nevnte Bakkane får sin første sjanse og skuddet fra 7-8 meter skrått på mål avverges til corner.
40 minutter og kjempesjanse til Vaaler men Nordlie misser alene med keeper.
41 minutter og frispark fra farlig hold, men skuddet fra Engebretsen reddes.

Lagene går til pause med en 3-1 ledelse til Vaaler og stor dominans i banespill og sjanser uten å gnistre.

2.omgang og KE debuterer for oss og erstatter Stian på sentral midtbane. 2 min er gått av 2.omg før debutant KE vinner en hodeduell på midten og sender Engebretsen gjennom på kant. Engebretsen avanserer og setter fart mot mål, avslutter via en Sørskogbygda spiller og 1-4.

Resten av omgangen er igrunn ganske kjedelig. Vi har ball, vi skaper sjansene og Sørskogbygda har ingenting å by på utover et par store sjanser. Resten er vårt spill men en dårlig 2.omgang med lavt balltempo og mye halvveis. Kampen var avgjort for lengst uten stor spenning – det gjør kanskje noe med oss.

3 minutter før slutt får vi frispark i grei posisjon. Nordlie sender avgårde ei kule, keeper redder og Espen er frempå på returen og setter inn 1-5 før dommer avblåser kampen noen minutter seinere.

Markus kom inn for Sander, Dani kom inn for Bakkane, Syver kom inn for Arild, Lars Even inn for Bernt og Nikko inn for Erik i tillegg til de nevnte første byttene.