Sesongslutt mot Grinder med sesong oppsumering

fotballsessongen 2017Heisann kjære lesere.

Jeg har desverre sendt denne jobben godt i glemme boken pluss at avslutningsvis har det desverre ikke vært mye å skrive «hemmat» om. Derfor får jeg ta med dere på en liten reise nå.

Sist referat er fra så sent som Brandval kampen.

Kampen etter var ikke jeg med på, men det endte i et 1-2 tap mot HOF.

Så var vi 13 mann som tok turen til tabelljumbo Fjelltun og reiste hjem med en komfortabel 0-6 seier.

Etter det bevitna vi en sann kopi av Vinger kampene vi spiller. Total dominans fra Vaaler med ball, vingers spiss befinner seg 20m fra eget mål og bare forsvarer seg og venter på feil fra vår del og den kom. 0-1 og vi rakner i sømma og sitter igjen med et 0-3 tap

Så årsiste mot HOF som vi ikke har slått enda, og ligger under 3-0 før tavla har slått 10minutter og taper 4-0

Så tar vi en tur til Brandval og serverer nok en fadese av en første omgang og ligger under 4-0 før kampleder signaliserer 45min. Deretter serverer vi 20 forykende minutter og henter oss tilbake til 4-4 før det blir litt Hawaii som ender i Brandval’s favør og vi taper 6-4

Så skrur vi tilbake til gårdagen 15.10 der vi slår Grinder 6-0 i siste hjemmekamp for året. Grinder hadde en tynn tropp og vi er ikke bunnsolide, men 6-0 er godkjent og vi bevitner en banestorming på 6-0 da undertegnede noterer seg sin første scoring på A-nivå noensinne (kanskje det viktigste fra hele kampen)

Tabellen ender med:

  1. Vinger 41p
  2. HOF 41p
  3. Vaaler 29p

Det er vell feil å si at dette ikke ble en noe skuffende sessong for Vaaler sin del poengmessig da treningsinnsatsen og mengden har vært av den mengden at vi hadde peila oss ut et opprykk.

Hvorfor dette har skjedd finnes det flere grunner til og dette er bare spekulering i fra min side, men jeg tar meg den frihet med dere inn i mine tanker:

  1. Klok av skade. Da A- start ellver består av 7/11 jr.spillere som har måtte spilt 3 og 4 kamper i uka så blir det faktisk litt mye for enkelte. Spesielt da flere går idrettsfag og spiller helt ned på G-16 nivå. Slik var det ikke i gamledager ryktes det om, men der er vi nå!
  2. Mye treninger og kamper tærer på kroppen og på vårt værste hadde vi 7-8 skader samtidlig!
  3. Innsats, vinnervilje og treningsoppmøte er personlig mine leveregler innen fotball og henger ofte sammen (det du gjør på trening, gjør du også i kamp). Var 24stk på treningsleir i Italia og de siste treningene var vi 8-9-10stk med GT som la opp for 4 sessonger siden…..
  4. Hvem F… skal score mål???? Vi har i flere sesonger trengt ethundre og ennogfemti sjanser for å score mål og de andre scorer på 1/3. Vi må bare opp i ringa å få et par målgarantister av oss.

På den posetive siden så produserer vi plenti med sjanser så må bare få satt de i nota.

Vi spiller meget atraktiv fotball på vårt beste og da henger de aller fleste lag i tauene og det smeller rundt øra på de

Vi er en ung og bra trent gjeng så med litt mer kjøtt på beina og rutine så får vi delt ut litt mer juling en det vi gjør nå

og sist men ikke minst fra min side og håper flere er med meg på den: Vi gnur på til neste år! Det er den som gir opp som er den største taperen!!!

Takk for at du har fulgt oss denne sesongen og håper ikke at jeg skriver dette kun for meg selv! Dere ser ihvertfall meg i den vakreste lilla representerende mitt elskede Vaaler IF  til neste år! Vaalergutt Hei

Magnus Aasen