Ottestad 2 – Vaaler

En dårlig omgang og 1 god gav poengdelingVi dro til Ottestad for å møte et lag som har spilt jevnt med de fleste – spesielt på hjemmebane. Vi skulle ikke ta lett på denne kampen selv med 2 forskjellige poengfangster lagene seg imellom.
Begge lag stiller unge lag og tidvis mye bra fotball.

1.omgangen er dessverre noe av det dårligste vi har prestert på lenge. Dårlig i den forstand at vi spiler med lavt tempo, dårlig press og lite klokhet i valgene våre. Enkle oppgaver blir tydeligvis denne omgangen vanskelige å huske.
Ottestad er heller ikke spesielt gode i 1.omgang, noe som gjør det enda mer surt.
11 minutter har gått før den første farligheten kommer da etter et godt Vaaler trykk i boksen til Ottestad der ballen til slutt havner hos Aasen på 18 meter som skyter i tverra og ut, returen setter Markus i nettveggen. Her kunne det stått 0-1.

Omgangen er kjedelig og laber før etter 27 minutter Ottestad får sitt første skudd på mål som var et godt skudd som går stang inn til stor Ottestad jubel.
Resten av omgangen ebber ut med 15 Ottestad bytter…hehe. Aldri sett maken til bytter iløpet av en kamp, men dem spiller med et rulleringsprinsipp der 3 spillere deler 2 plasser og bytter selv. Spesielt men lov med ubegrenset bytter inn og ut innenfor 18 mann.

Pausepraten så er vi enige om at dette ikke er godt nok fra vår side og at vi nå må vise noe helt annet om vi skal dra herfra med 3 poeng.
Gutta tar dette ansvaret og svarer til fulle.

Kun 2 minutter er gått av 2.omgang før vi etter et flott angrep får spilt Nordlie gjennom. Alene med keeper noe skrått på mål går skuddet 20 cm utenfor.
4 minutter og nok en stor sjanse men skuddet fra Engebretsen stryker også utenfor.
Etter 5 minutter kommer scoringen og nok en gang et flott angrep der Dani kommer rundt på kanten, slår pent 45 grader ut til høyreback Sindre som setter den i mål! Godt spill og 1-1.

Resten av omgangen er vi aggressive og styrer alt på banen. Ottestad kommer på noen hurtige kontringer naturligvis, men blir halvsjanser og et par greie offside avblåsninger.
Et sjansehav fra oss, aggressivt, pasninger sitter men avslutningene går ikke i mål!
Hele omgangen er slik, pluss 15 nye bytter fra Ottestad 🙂

Det ender 1-1 og vi føler nok at denne kampen skulle gitt oss 3 nye poeng. Vi får takk oss selv med en dårlig 1.omgang også får vi terpe videre på avslutninger så vinner vi disse kampene greit.
Positivt med en god 2.omgang og vi taper ikke på en middels dag.
Topper fortsatt tabellen og har alt i egne hender fortsatt. Vi kjører på!!