Lunderseter – Vaaler

Ny tøff A kamp, borte mot Lunderseter.Lunderseter borte er alltid en tøff opplevelse. Det er ikke lett å dra fra de dype skoger med 3 poeng, men i dag var det ingen tvil.

Vi begynner kampen sånn passe, men full kontroll fra start har vi tross alt. Det er mye å gå på pasning og mottaksmessig på en litt lei grasbane.
Det går 30 minutter før den første virkelige muligheten kommer da Lunderseter bruker kvelertak på en av våre innen 16 metern og klar straffe dømmes.
Erik som normalt sett er sikker, skyter til venstre for keeper og der går han også. Fortsatt 0-0.
Kun 2 minutter seinere skal vi likevel få utteling.
Innlegg fra Markus ute på kanten til Espen. Espen vender med ballen på kassa og kliner den i lengste! En vakker scoring, solid utført av maskinen fra Hof! 32 minutter spilt.

42 min ut i omgangen skal det stå 0-2, men Espen får en retur fra oven som klines enda lengre opp i lufta over mål fra ca 3 meter på blank kasse 🙂 hehe. Den skal sitte Espen 🙂

Vi strammer opp litt i pausen, enes om noen korrigeringer og 2.omgang blir også langt bedre.

10 minutter ut i omgangen snapper Dani et tilbakespill og runder keeper og setter inn 0-2!
25 min og Markus forserer gjennom fra midten og skyter stang inn fra skrått hold og 0-3!
Lunderseter får en stor stor sjanse, men Henning viser seg fra sin beste side og mesterlig redder til en corner som ebber ut i sanden.

42 min har gått og Henning med langt utspill, Dani gjør alt rett og 0-4!
44 min og Chriss spiller Sebbe nydelig gjennom og Sebbe gjør ingen feil til 0-5!
45 min, denne gangen Lars Even som spiller gjennom Dani som setter sitt 3.for dagen til 0-6! Noe diskusjon etter kampen på om Jokke sine krøller stusser så vidt ballen fra Lars E videre – vi lar den stå ubesvart 🙂

Kampen sett under ett brenner vi 3-4 enorme sjanser i dag også så siffrene kunne og burde nok vært enda større, men for all del vi har bedret oss! Spillemessig er vi gode i år, gjerrige bakover og spiller glimrende fotball i vår 4-2-3-1 formasjon og da uttellingen kommer på alle sjansene vi produserer hver kamp er si meget solide.