Lundersæter – Vaaler

Vaaler if på rett kjør igjen poengmessig!

Etter to veldig skuffende kamper av oss, så må vi virkelig dra hue ut av ræva. Sesongen er lang og nå står vi i en posisjon der vi ikke har råa til et minste feilskjær. Uka har gått med på skam, oppvaskmøte og trene oss opp igjen.

Vi åpner kampen med en veldig viktig 1-0 scoring etter 2 minutter, da syver banker en lang ball på Syversrud som stormer nedover siden. Svinger den inn på bakre stolpe, midt på pannebrasken til Espen som kontrollert stanger inn 1-0. Flott angrep.

En langball er nøkkelordet for denne kampen dessverre.

Vi banker langt, Lundersæter banker langt og kampen vaier at og fram. Smeller ikke jevnt rundt noen av målene. Lundersæter har en raptus av en spiss som skaper noen halv sjanser alene, men Henning er sterk mellom stengene.

I det 40 minutt vinner vi en corner, som Jonas slår innover svingt og rett i kassa!

I pausen blir vi enige om å slutte med sparke fotball, men spille fotball. Noe vi har mye fokus på og egentlig skal være av de beste på i vår divisjon.

65: lundersæter kjører igang en kontring, kommer alene med Henning som kjører en monster redning en mot en. Da forsvaret skal rydde opp havner den tilslutt hos en blå kledd en som kipper den over Henning 2-1

andre omgang starter som den slutta med langballer og kål. Da vi virkelig begynner og spille fotball er da vår 15 år gamle Martin Berget kommer innpå og vil ha ballen og spiller ballen. Jeg personlig er veldig imponert med tanke på fysikken til Lundersæter!

75: Ballen blir spilt i gang på Jonas som flytter seg mange meter i lengde retning, spiller syversrud som skjærer inn og setter 3-1 i korthjørnet

80: Syversrud vinner ballen høyt da Dani lurer seg mellom stopperne, tar den ned på kassa og banker inn 4-1 på halv volley.

Kampen vinnes til slutt 1-4 og vi reiser hjem med 3 poeng. Det var slettes ikke pent, men jobben ble gjort! Vi slet med og spille oss ut fra forsvaret. Henning har en kjempe sterk kamp og holder oss inne da vi er på det verste. Martin Berget gjør et veldig bra innhopp. Erik Burud springer næverkonta av seg som alltid og må ut med krampe, det er kapteinen sin 🙂 Nå handler det om å se kun fremover og plukke tre poeng i hver kamp.

Undertegnede debuterer med sine første 5 min med a-lags fotball.