Koppang – Vaaler

Et flaut braktap……..Det ble en forferdelig opplevelse mot Koppang borte og vi rotet det fælt til for oss selv.
En like lite innbydende bane som vi pt har bøy opp til dueller og der er Koppang sterke. Vi spilte dem gode hele 1.omg før vi endelig klarte å endre spillet noe. Kampen var dessverre for vår del ødelagt allerede etter 10 minutter.

Det skulle gå kun 1 min før dommeren blåser straffe til Koppang. Sindre takler en koppangspiller og det er vel 50/50 om det er straffe, men da man kommer bakfra ser det verre ut og det er ikke rutinert gjort av en ellers rutinert herremann.
Straffen settes i mål og vi er 1 bak etter kun 1 min….
Det står 6 min på klokka da vi nok en gang kløner det til. Vi mister ballen bak og den spretter ut på 20 meter til en Koppangspiller som får kanontreff og kula suser i nettet til 2-0.
Som om ikke det var nok er det 3 Vaaler spillere alene med 1 ball som spretter på 7 meter i egen boks, ingen tar den så da stikker en Koppangspiller naturlig nok frem foten og sier takk-takk og 3-0.

Jeg har ikke sett maken på småguttespill som disse 10 minuttene og da er kampen ødelagt.
Resten av omgangen er kjedelig med få sjanser begge veier før etter 33 minutter en god gammaldags tupp fra 20 meter faktisk går inn.
35 min står på klokka da en av våre blir lurt i pølsekiosken med en vipp over hodet og pang i nota fra få meter. Dette holder ikke på seniornivå – uansett divisjon.

Det er ikke det at Koppang er SÅÅÅÅÅ gode, men vi er såååååå dårlige denne omgangen og kampen. Dem er sterke i duellene og vi fortsetter hele omgangen å pumpe lange baller som ingen vinner og står med huet under armen og armen i bind i forsvar, alle 11.

En saftig pauseprat var det nok, men 2.omgang er tross alt bedre.
Vi begynner å spille ball og da er det vesentlig enklere å spille mot et lag som Koppang, selv om kampen er ødelagt for lengst.
5 min ut i 2.omg får Markus skutt, i stanga og keeper får tatt den. Vi vinner mer på midten spesielt med Erik som tar for seg i duellene og vi er mer med.
Men så var det alle disse langskuddene da som i dag skal inn alle sammen.
etter 20 min spill og Koppang sin første «sjanse» i omgangen går et langskudd fra 300meter rett i mål og 6-0.
5 minutter seinere nok et skudd fra lang distanse og 7-0….
30 minutter spill får Sander skutt et bra skudd som får en ekstra dupp via et Koppang bein og i mål til redusering 7-1.
8-1 kommer på overtid da vi kløner det til bak og Koppang får komme alene med keeper og runder Thomas og setter inn den siste.

Ikke mer å si – ikke mer å tenke på – vi må bare lære at dette ikke går an. Vi klarer ikke spille dårligere en denne kampen, det er ikke mulig 🙂 Vi må være påskrudd fra start, få kampen satt og mot et slikt lag klare å omstille oss uten at vi må ha en pause for å gjøre det.