Jr.lag: Seriestarten endte med seier!

Vi tok imot Furnes på Flisa stadion.Takket være snøen som lavet ned tidligere i uken måtte vi spille kampen på Flisa bana.
Vi spiller en god kamp organiserings messig. Gode bevegelser i forhold til spillets gang fra det oppbyggende spillet vi har trent mye på det siste. Det som ødelegger en strålende kamp er vannvittig mye slurv i enkle pasninger i oppbyggende spill. Vi gir bort alt for mye overganger der vi er totalt upresset. Det ødelegger litt helhetsinntrykket. MEN, da det er sagt, vi spiller som vi skal og da får pasningene og touchene trenes på plass så blir det riktig så bra.

Vi tar kommandoen fra start og styrer spillet. Første 20 minuttene er det vi som spiller og skaper mye fremover med to offensive backer og full kontroll bortsett fra da vi slurver i pasningsspillet. Nettopp en feilpasning i egne rekker fører til et frispark etter 20 min. Vi følger ikke med og dem triller en pasning gjennom og scorer 0-1 etter 20 minutter. Veldig mot spillets gang, men en vekker for oss.
Det går 7 minutter før vi får frispark. Bakkane setter den fra ca 20 meter og 1-1.
Vi får en gigant sjanse rett etterpå da keeper og forsvarsspiller kolliderer med avslutningen fra Markus går rett utenfor.
I det 44.min sender Dani en nydelig stikker som setter Sebbe alene med keeper og 2-1.

2.omgang er ikke mer en 1 minutt gammel før Markus setter sitt første for dagen alene med keeper etter nok en pasning fra Dani. 3-1.

16 min ut i 2.omgang er Markus på farten igjen, nok en gang etter et solid løp fra Dani som slår 45 ut til Markus som noterer seg for sitt 2.mål, og Dani for sin 3.målgivende pasning.

20 min ut i omgangen får vi 4-2 i mot da Furnes tar oss på en overgang.

31 min av 2.omgang og innbytter Urdahl scorer en flott scoring etter en utsøkt pasning fra Dani som noterer seg for 4 målgivende pasninger i dag av 5 mål!

Alt i alt en godkjent kamp, seier 5-2 og vi har mye å gå på! Det lover godt!