Erik

Markus (Sebastian fra 50.min)
Ronny (Sander fra 60.min)
KE (Nordlie fra 85.min)

Kampen startet jevnt med et ok tempo fra begge lag som faktisk varte hele kampen.
Vi har ballen endel, men det må en feil til i bakre rekker til Hof før det blir scoring. Etter 30 min når Ronny vinner ballen selv, duell med stopper og skyter i hjørnet for keeper som vi har sett han gjøre på trening i 1,5mnd.
Spillet fortsetter jevnt mellom begge lag og det må en feil til fra vår side denne gangen helt ute på hjørneflagget der vi stopper opp for ballen ute av spill, men dommeren er ikke enig, innlegget kommer og en god heading i boks sørger for 1-1 til pause. Greit nok etter spill og sjanser

2.omgang starter elendig fra vår side og det blir mye rot. Et balltap i angrep setter Hof i kontringsmodus og 2 mot 2 ender i scoring. Stopperne roper etter offside, gudene vet om det var det men 2-1 til Hof etter 10 min av 2.omgang.
Nå er vi skikkelig dårlige og roter det til nok en gang på midten. En tabbe og ny scoring til Hof.
Så kommer vi til kampens «artigste» episode. Løpsduell mellom vår stopper og Hof`s spiss. Ballen spretter i kneet på vår stopperog  knallhardt tilbake til Henning i mål. Utrolig nok blir det dømt tilbakespill!!
OG IKKE NOK MED DET 🙂 Når det indirekte frisparket skal tas fra 8meter, er det ingen som ruller ballen, men skytes rett i mål og jammen godkjennes ikke målet 🙂 Eventuelle offside/ikke offside må man leve med, men tilbakespill som dømmes her, etterfulgt av indirekte frispark som godtas som direkte – der går grensen 🙂

Vi rister av oss denne perioden der alt går mot og spiller oss inn i kampen igjen. Nå tar vi over og spiller bedre fotball. Sander har kommet inn på ving, får et fint oppspill og gjør en strålende forsering før han spiller Sindre fri på blank som kan trille ballen i mål. 4-2 etter 35min av 2.omg.

Det ender med tap 4-2 i en jevnspilt kamp med ok tempo fra begge lag. Vi er i gang på stor bane og fått igang beina til første kamp. En god 1.omgang med grei kontroll, 15 mi i 2.omg der det meste går i mot og så siste 20 ok igjen.

Herlig med et ungt lag, en ung bred tropp som kan bli spennende utover sesongen.
Vi stiller med 3 15åringer, en haug 16-17 åringer og gradvis oppover til eldstemann Sparby på 40 🙂 Fin miks.