Grinder – Vaaler: 2-0

Skulle være en toppkamp, så ut som en bunnkamp i 1.omgang.Vi ante Grinder kunne være en skikkelig nøtt å bryne seg på med mange kjente navn, slik var det i grunn ikke spillemessig…MEN:

1.omgang er nok noe av det dårligste jeg har bevitnet i 5.div på mange år. 2 dårlige lag som målmessig kun skiller 1 scoring til Grinder etter tidenes gavepakke. Vi har ballen og skal starte bakfra. Alene innen egen 5 meter, og der blir vi stående helt til en Grinder spiller kommer og dytter ballen i mål…..Ja.. 1-0. Ut av det blå etter 4 spilte minutter.

Vi produserer en kjempesjanse der Vegard spilles gjennom men alene med keeper går keeper ut av duellen som vinner.
Utover dette er det to fryktelig dårlige lag utpå der.

Pausepraten er alt annet en hyggelig og det går ikke an å prestere på dette nivået her mot (Unnskyld Grinder, en ikke akkurat uoverkommelig oppgave)

2.omgang kjører vi hele omgangen gjennom, men scorer vi mål? Neida. Ingen på årets Vaaler lag klarer omsette baller til scoringer uten å ha minst 10 sjanser hver. Det er bare fakta og vi har slitt med det hele vinter og hele sesongen sålangt.

5 min: Sander spilles gjennom av Markus, alene med keeper med forsvarer i rygg men det som skal være scoring ender i ikke scoring.
6 min: Espen spiller gjennom Markus som legger inn på blank kasse til Sander som misser.
Sander med veldig mange gode bevegelser og kommer seg til mange gode sjanser, dessverre uteblir scoringene på det siste touchet. Men du er IKKE ALENE!!
Mange store store sjanser produseres men det blir ikke scoringer ut av det. Grinder starter å drøye tiden etter 5 min i 2.omgang og holder det gående hele omgangen gjennom. Dommer godtar dette og da er det jo greit. Dem ser fryktelig slitne ut og gjør alt for å holde tempo nede, mens vi prøver å holde tempo oppe.

Som det alltid går i slike kamper hvor det ene laget presser og kjører og ikke evner å score så kommer det en til i ræva etter corner rett før slutt og 2-0 i en kamp vi burde vunnet med 4 mål med en normal uttelling et lag må ha.
Det går ikke an å spille kun 1 omgang på pari og det går ikke an å måtte ha 10 sjanser hver seg for å score mål. Dette holder rett og slett ikke!!

Mange har fått tillitt nå i 3 kamper, kamp 4 blir det mange som får sjansen fra benken og inn i 11eren. Komponering av denne «nye» 11ern starter mandag.
De få som får fornyet tillitt til 11ern har en kjempejobb å gjøre på treningsfeltet i 1,5 uke nå.

Gult kort: Bernt og Vegar

Dagens Vaalergutt eksisterte ikke denne kampen.