Brandval – Vaaler

1-1 sist mot brandval i fjor årets borte kamp Et hurtig og solid lag. Tøff kamp i vente. Det er det jeg husker fra sist vi møtte Brandval borte. Da Espen knota inn 1-1 i siste spille minutt.

Vi reiser til Brandval med 18 mann som er klare til kamp. GT gir oss instruksjoner på hvordan denne kampen skal spilles og nøkkelordet for dagen var tålmodighet. Der traff treneren på kornet.

Kampen kjøres igang og vi har mye ball. Forsvaret får til og trille med selvtillit igjen og vi spiller kontrollert. Brandval overasket meg med og spille ganske så likt som oss og triller kula pent på 6.divisjons desidert mest strøkne gressmatte.

Brandval er små farlige i først med et par frispark med god skru, men Henning har god kontroll.

Vi produserer veldig mye men mangler litt mer ro i hodet for å få satt de i nota

Det er så mye sjanser at jeg har ikke sjans til og huske hele første omgang men da dommeren blåser av første omgang står det 0-0

GT sier i pausen at han savner skudd på distanse og det kan vi se fra sidelinjen også at vi makter ikke å avslutte før vi er 3 meter unna mål.

Brandval åpner andre omgang med en kontring der venstre vingen får svingt inn på en Brandval spiller som har presset seg foran Arild. Gudskjelov velger han og hoppe opp å prøve på volley i stede for å bare styre den inn og skyter over på blank kasse fra så og si målstreken,

Vi fortsetter med å ha mye ball og skaper fortsatt sjanser. Syversrud kommer alene med keeper et par ganger men dette er ikke dagen for toppscoreren som vanligvis bøtter inn mål.

Så smeller det. i det 75 minutt dukker den gamle ringreven Espen Sparby opp på bakre stolpe og tupper ballen forbi et par Brandval gutter pluss keeper og opp i nettaket. En goalgetter scoring fra en «gammel» mål maskin.

Henning må ut i skikkelig strekk og gir oss en veldig viktig og bra redning på et volley skudd rett etter scoringen

Det er alltid litt nervøst rundt en 0-1 ledelse, men vi legger om til 5 bak da Lars Even kommer innpå og vi rir inn en seier og deilige tre poeng!

Vanskelig kamp å beskrive i et referat, men vi vinner mot et veldig solid lag. Gutta leverer og det er flere som er gode i dag. Bakkane gjør en god kamp, Jonas har en god kamp og den alltids glemte og stort sett utskjelte Arild gjør en veldig bra kamp. Aldri sett deg så offensiv på 4 år i Vaaler jeg Arild. Mye ball, mye sjanser. Hjem og trene på avslutninger eventuelt snu skoene våres 🙂

Neste kamp: lørdag kl 15. Grinder borte