Vaaler – Brandval

Da er sommerferien over og vi tok imot Brandval hjemme i første kamp etter ferien.

Vi stilte med 16 mann pluss Kai Roger som hadde lovet å være på plass til andre omgang. Vi har litt skader og noen som ikke er helt ferdig med ferien sin enda, men det er fordelene med å ha en såpass stor stall som vi faktisk har.

Vi starter med følgende 11 : Odin, Nikko, Arild, Erik, Jonas, Martin SO, Martin Berget, Dani, Espen, Vegard S og Vegard E.

På benken hadde vi : Marius, Sander, Aasen, Henning, Lars og Kai Roger. Syver måtte desverre kaste inn håndkleet før kampstart.

Kampen startet som vanlig med at dommeren blåste i fløyta og de første 10-15 minuttene blir det slått litt i alle retninger. Begge lag forsøker å utnytte bakrom hos hverandre uten at det blir noe farlig fra noen av lagene. Etter 15 minutter er vi på full fart fremover med Nikko som desverre mister ballen på ca midtbanen. Vi får et brudd imot og resten av forsvaret som har pushet etter blir tatt litt på senga og Brandvalspissen får sjansen alene mot Odin, og gjør desverre ingen feil. 0-1.. Det sto seg heldigvis ikke lenge, Erik slår opp på SO som er noen meter inn på Brandval sin banehalvdel, han utnytter store rom, drar av en mann og skyter fra ca 20 meter som går inn helt nede ved stolperota. Veldig sterk prestasjon fra SO som sto fram som dagens Vaalergutt uten tvil! Vi presser på og har flere halvsjanser, og det skal sies at keeperen til Brandval også gjør noen gode redninger. På motsatt ende står det en ungutt som også har en god dag, og Odin holder oss til ledelse med 3-4 veldig gode redninger på rappen, i en liten brandval periode. Etter 35 minutter har vi kjempet frem en corner som Jonas slår med stor presisjon og Espen stanger inn 2-1! 8 minutter før pause er vi på en overgang og det blir slått en løpeball på Nikko som kommer igjennom alene mot keeper. Ballen er litt langt foran ham og det blir en duell som Nikko er først på. Keeperen redder skuddet, men tar Nikko i samme slengen og han blir liggende. Det ender på båre og inn på møterommet med frykt for brudd i leggen.

Jeg var med som bårebærer så jeg kan ikke si stort mye mer om de siste minuttene av første omgang enn at det var 2-1 til pause.

2. Omgangen er det vi som styrer og etter vi går opp til 3-1 hvor Syversrud alene mot keeper skyter rett på og Espen snapper returen på blank kasse og setter dagens 2. Deretter er det Vaaler som styrer kampen, og som vanlig burde vi ha scoret fler. Brandval er på noen visitter uten at Bråten blir satt på de helt store prøvelsene. Flere av våre spillere har løpt såpass mye at de må ut med kramper og småsmeller, og da åpner det sjansen for oss på benken. Sander, Lars, Henning, Aasen og Kai Roger kommer inn og gjør ferdig grovjobben som de andre har lagt ned.

En god kamp av oss der vi ikke slipper oss ned. Vi gjør noen personlige feil her og der, men det er bra over hele linja. Kan også nevne at Arild og Erik som midtstoppere gjør en god kamp sammen, og Martin, Martin og Dani gjør en veldig god jobb på midtbanen. Veldig artig når midtbanen vår har en snittalder på 16,5 år.

Vi tar med oss seieren og gjør oss klare for neste kamp som er allerede på fredag. Da er det Vålerdager, og vi spiller mot Grinder hjemme. Håper alle Vaalerpatrioter kommer og støtter oss i dette lokaloppgjøret.

Vi sender også mange lykkeønskninger og god-bedring tanker Nikko som akkurat nå har vært til røntgen og ligger og venter på svar. Måtte du komme raskt tilbake! 🙂